2011. szeptember 24., szombat

150 dalszöveg - Jelenlegi ára: 2 930 Ft


150 dalszöveg
Jó jeleset tallózni a szövegek között. Azt mondja a szerző: A nyelv a mi igazi szervünk. A nyelv a kulcs. Zsibbasztani. Meg azt: Minőségi a család. Csinálták elegen. Eredetien lapidárisak. Valamennyi mondat a könyvben Cseh Tamásnak született. Szinte mindegyik - dalhoz, dalra. Nekünk. Fülünkben még a melódia. Leszakítani a dallamról a szót szabad-e? Ideje jött. Venni szemügyre. Beléjük feledkezni. Évtizedes gondolatok nemes garmadája. Ki is rajzolódik bizony ív, összkép, együttesség. És a szerző szóhasználatával időjárás-jelentéseknek becézett három testesebb anyag patinája 1979-ből, 1982-ből, 1992-ből? Cseh Tamás adta elő mindegyiket... Az a nyelv, amelyik már első kukkantásra is csalhatatlanul Bereményié, tudjuk: úgy zsibbasztott, hogy inkább bizsergetett vagy csípett, azt a családot, amely a két szerző köré sereglett örömmel, ,, csinálták" ők ketten, szövegeivel pallérozta Bereményi... A múlt időket fordítsuk jelenné. Itt műtét. Érti? Mű-tét. Felhalmozni, középosztályt csinálni, ennek lesznek áldozatai, de hát ez egy műtét - talált telibe tizenhét esztendeje a szerző. Vergődjük. De a szájbarágón ízelt, szótagolt, kötőjeles képű öt betűt fogadjuk áttételesen is: utótétje most a nagy kettősnek, eleven utóélete a Cseh-Bereményi-műnek az író által összegyűjtött és közrebocsátott érőn érett dalsokaság. Elemzésre is érett szövegegyüttlét. Szembefogadásra kész műsor.
SZERZŐ: Bereményi Géza
KIADÓ: Napkút Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 320
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 930 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 06:15
. 150 dalszöveg - Jelenlegi ára: 2 930 Ft